Over zolokaal

Iedereen vindt het fijn als in zijn directe omgeving leuke, handige en bijzondere winkels en restaurants zijn.

Een diverse lokale gemeenschap met winkels, restaurants, verenigingen en andere plaatsen waar mensen elkaar in levende lijve ontmoeten, maakt ons gelukkiger.

Alleen wanneer inwoners hun lokale ondernemers en verenigingen steunen, is het op termijn mogelijk dat er een leuk en gevarieerd aanbod blijft bestaan.

Daarom zijn wij, Henri Hoetink en Janet Sellis, zolokaal gestart.

Het doel van zolokaal is om inwoners, lokale ondernemers, sportverenigingen en cultuur dichter bij elkaar te brengen. We doen dit door lokale ondernemers, clubs en verenigingen de mogelijkheid te bieden eenvoudig het contact met klanten en geinteresseerde inwoners te onderhouden. Dit doen zij door interessante berichten en aanbiedingen te plaatsen.

Dit gebeurt op een manier waarbij jij als inwoner de controle houdt. Je krijgt automatisch te zien welke lokale ondernemers, sportclubs, verenigingen, musea etc er bij jou in de buurt actief zijn en je bepaalt zelf wat jouw favorieten zijn. Je krijgt alleen berichten en aanbiedingen van jouw favorieten te zien.

Ook bieden we via de mobiele app een spaarsysteem aan; zolokaal sparen. Iedere lokale ondernemer kan zelf kiezen of hij hieraan wil deelnemen.

Wil je graag dat ook bij jou in de buurt voldoende leuke winkels, eetgelegenheden en mogelijkheden om te ontspannen blijven bestaan? Download dan de gratis zolokaal iPhone app of Android app. Met de zolokaal app kun je ook meedoen met zolokaal sparen.

Zelf lokale ondernemer? Doe ook mee en maak een gratis ondernemersaccount aan.